Over ons

Al van kinds aan maken wij foto’s. En dan vooral foto’s van mensen en gebouwen. Later kwamen daar de foto’s bij van kunst en natuur. Het maken van de vele foto’s heeft bijgedragen tot een ruime kijk op de wereld en heeft veel nieuwsgierigheid aangewoekerd wat weer tot gevolg had dat we veel hebben mogen reizen en dus veel van de wereld hebben mogen zien.

Nog steeds zijn we dat zelfde kind gebleven en nog steeds maken we foto’s. Maar met het inzicht wat we in de jaren hebben gekregen zijn de foto’s volwassener geworden. Ons specialisme is het fotograferen van gebeurtenissen in de natuur, gebouwen en straatkunst. Naast de ¨platte¨fotografie houden we ons ook bezig met drone fotografie en 360 foto´s. De 360 foto´s vind u onder andere in google streetview waar wij ¨trusted partner¨van zijn.

Onze opdrachtgevens zijn dan ook divers. Dat kunnen zijn makelaars die 360 foto´s willen hebben om een virtuele rondleiding te geven aan hun klanten maar ook restaurants die hun interieur of menu´s professioneel willen laten vastleggen. Vergeet die de vele productfoto´s die we hebben gemaakt voor grotere webshops.

Mischien bent u ook geinteresseerd in het laten maken van beeldmateriaal. Dan kan zijn zakelijk of prive. Neem gewoon eens contact met ons op en we kunnen samen kijken of we tot een goed plan kunnen komen.